Ημερίδα laser από την HELSOLA

Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Η Ελληνική Εταιρεία Στοματικών Εφαρμογών Laser -HELSOLA διοργανώνει ημερίδα στο πλαίσιο της οποίας θα συζητηθεί η χρήση των laser στην παθολογία του στόματος, σε βλάβες των μαλακών ιστών και στην συνεχώς αυξανόμενη και απαιτητική αντιμετώπιση της οστεονέκρωσης των γνάθων φαρμακευτικής αιτιολογίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου 2019 στο  "Electra Metropolis Hotel".

Προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι ο Prof. Umberto Romeo και ο  Prof. Alessandro Del Vecchio, από το Πανεπιστήμιο Sapienza της Ρώμης.

Η ημερίδα μοριοδοτείται με 5,5 Μόρια Επαγγελματικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων(Μ.Ε.Ε.Ο) από το Ινστιτούτο Επιστημονικών Θεμάτων της ΕΟΟ.
 
Τιμή συμμετοχής:
 
Μη μέλη: 80 Ευρώ
 
Μέλη Helsola:50 Ευρώ
 
Φοιτητές:30 Ευρώ
 
Δηλώσεις συμμετοχής:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.; Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.