19ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο

Λουτράκι, 28–30 Ιουνίου 2019 

Το 19ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο θα λάβει χώρα από τις 28 έως και 30 Ιουνίου 2019 στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του συνεδριακού κέντρου του ξενοδοχείου “Club Hotel Casino Loutraki” με διοργανωτή τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Κορινθίας και συνδιοργανωτές όλους τους Συλλόγους Πελοποννήσου και Αιτωλοακαρνανίας. Με ένα πλούσιο κατευθυνόμενο πρόγραμμα (για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ), που περιλαμβάνει στρογγυλά τραπέζια, εισηγήσεις και πρακτικά σεμινάρια πάνω σε μια ευρεία θεματολογία πάντα με τη σφραγίδα κύρους καταξιωμένων ομιλητών, αλλά και τις συνεδρίες των ελεύθερων ανακοινώσεων και επιτοίχιων παρουσιάσεων που δίνουν βήμα στους νέους επιστήμονες, το συνέδριο υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών συνέδρων. 
 
Τόσο ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, κ. Επαμεινώνδας Κατσούλας όσο και ο Υπεύθυνος του Επιστημονικού Προγράμματος, κ. Ηρακλής Καρκαζής έχουν καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να διοργανώσουν μια άρτια επιστημονικά και οργανωτικά εκδήλωση, ανεβάζοντας ακόμη πιο ψηλά τον πήχη των προσδοκιών για το θεσμό του Παμπελοποννησιακού Συνεδρίου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι Οργανωτική Επιτροπή έχει μεριμνήσει παράλληλα με το πλούσιο επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου να προσφέρει και πλούσιες κοινωνικές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης, ευελπιστώντας να εξασφαλίσει στους συνέδρους και τα συνοδά μέλη μια ευχάριστη παραμονή στο ειδυλλιακό Λουτράκι.
 
 
Πρόσκληση συμμετοχής με ελεύθερη ανακοίνωση/e-poster
 
Η Επιστημονική Επιτροπή του  19ου Παμπελοποννησιακού Οδοντιατρικού Συνεδρίου σας καλεί να συμμετάσχετε  ενεργά στις εργασίες της τριήμερης επιστημονικής εκδήλωσης.
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετέχουν με παρουσίαση ελεύθερης ανακοίνωσης ή e-poster  καλούνται να υποβάλουν μέχρι την 1η Μαΐου 2019 τη σχετική περίληψη της εργασίας τους, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχουν καθοριστεί. Σημειώνεται ότι λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος συμμετοχής, αποφασίστηκε η παράταση υποβολής προτάσεων για ελεύθερες ανακοινώσεις μέχρι τις 24 Μαΐου 2019.
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλείσθε να συμβουλεύεστε τον ιστότοπο του συνεδρίου: https://www.odvima.gr/19ops.html.
 
Βραβείο καλύτερης ελεύθερης ανακοίνωσης
 
Για μια ακόμη χρονιά, οι εκδόσεις “Οδοντιατρικό Βήμα” στηρίζοντας το έργο των νέων επιστημόνων προκηρύσσουν, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη της Οργανωτικής Επιτροπής του 19ου Παμπελοποννησιακού Οδοντιατρικού Συνεδρίου, το βραβείο “Ιωάννης Καρκατζούλης”, το οποίο θα απονεμηθεί στην καλύτερη ελεύθερη ανακοίνωση.
Σκοπός του βραβείου είναι η υποστήριξη, η αναγνώριση και η προβολή της ερευνητικής δραστηριότητας των νέων επιστημόνων (προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών) στο χώρο της Οδοντιατρικής.Το βραβείο συνίσταται στην απονομή τιμητικού τίτλου στον ερευνητή και συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο αξίας 500 ευρώ.

Bραβείο καλύτερου e-poster
 
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση e-posters, όπου κατόπιν κρίσης,  ο συγγραφέας του καλύτερου e-poster θα τιμηθεί με το αντίστοιχο βραβείο.  Το βραβείο συνίσταται στην απονομή τιμητικού επαίνου και συνοδεύεται από ένα επιστημονικό σύγγραμμα, ευγενική χορηγία των εκδόσεων “Οδοντιατρικό Βήμα”.
 
Αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο υποβολής των e-posters θα ανακοινωθούν στους συγγραφείς σε μεταγενέστερο στάδιο και εφόσον η εργασία εγκριθεί να παρουσιαστεί ως e-poster.
 
Πάρτε μέρος στην κλήρωση για να παρακολουθήσετε δωρεάν το Διεθνές Συνέδριο Αισθητικής Οδοντιατρικής της Ιvoclar Vivadent !

Το «Οδοντιατρικό Βήμα» σε συνεργασία με την Ivoclar Vivadent προσφέρει σε έναν τυχερό που θα παρακολουθήσει τις εργασίες του 19ου Παμπελοποννησιακού Οδοντιατρικού Συνεδρίου τη δυνατότητα να ταξιδέψει στη Βουδαπέστη και να παρακολουθήσει εντελώς δωρεάν το Διεθνές Συνέδριο για την Αισθητική Οδοντιατρική της Ιvoclar Vivadent που θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Νοεμβρίου 2019 στο συνεδριακό κέντρο της Βουδαπέστης. To πακέτο δώρου καλύπτει τη διαμονή, τα αεροπορικά εισιτήρια και το κόστος εγγραφής στο συνέδριο.

*Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν οι σύνεδροι (οδοντίατροι/μεταπτυχιακοί φοιτητές), οι οποίοι έχουν τακτοποιήσει οικονομικά την εγγραφή τους στο συνέδριο. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

 
Πληροφορίες-Υποβολή Περιλήψεων:
Οδοντιατρικό Βήμα, τηλ: 210 3814939, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής
Κατσούλας Επαμεινώνδας
Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Κορινθίας
 
Υπεύθυνος Επιστημονικού Προγράμματος
Καρκαζής Ηρακλής
Καθηγητής ΕΚΠΑ