Πρακτικό Σεμινάριο Εμφυτευμάτων από την ΣΕΕ

Αναλογική και ψηφιακή προσέγγιση

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου & Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2018      

Η Στοματολογική Εταιρεία της Ελλάδος (ΣΕΕ) διοργανώνει στις 30/11-01/12/2018 πρακτικό σεμινάριο με θέμα «Eμφυτεύματα». Σκοπός του σεμιναρίου είναι η θεωρητική ανάπτυξη του σχεδίου θεραπείας, αναλογικού – ψηφιακού σχεδιασμού, χειρουργικού πρωτοκόλλου και αναπλαστικών τεχνικών. Ακολουθεί προεγχειρητική προσθετική διαδικασία, αναλογική- ψηφιακή αποτύπωση, επιλογή προσθετικών στηριγμάτων και προσθετικές επιλογές συστήματος MiS.

Για όλα τα παραπάνω θέματα θα γίνει πρακτική άσκηση σε μικρές ομάδες σε προκατασκευασμένα εκμαγεία περίπτωσης ασθενούς και σε κεφαλές χοίρων, ώστε οι ασκούμενοι να αποκτήσουν τις αντίστοιχες δεξιότητες στα θέματα που αναπτύχθηκαν.  Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του σεμιναρίου, πατήστε εδώ.
 
Συντονιστές: Π. Λαμπρόπουλος, Ι. Μελακόπουλος
 
Διδάσκοντες:  Νίκος Κουρνέτας, DDS, Dr. Med.dent., Δρ Προσθετολογίας Πανεπιστημίου Tübingen
 
Παναγιώτης Λαμπρόπουλος, DDS, Dr. Med.dent., Δρ Προσθετολογίας Πανεπιστημίου Freiburg
 
Ιωάννης Μελακόπουλος, Δρ ΕΚΠΑ, Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός
 
Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου, Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός
 
Κοσμίν Σάβα, DDS, MSc, Προσθετολόγος ΕΚΠΑ
 
Αλέξανδρος Σαρακηνός, DDS, MSc, Προσθετολόγος ΕΚΠΑ
 
Κωνσταντίνος Σιώχος, Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός
 
Κωνσταντίνος Χούπης, MSc, Δρ ΕΚΠΑ, Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός
 
Επειδή η άσκηση των συναδέλφων θα γίνει σε ολιγομελείς ομάδες 5 ασκουμένων και ο συνολικός αριθμός δεν μπορεί να υπερβαίνει τους 20, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
 
Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να έχουν μαζί τους: λαβή για νυστέρι Νο 15, χειρουργική λαβίδα, αποκολλητήρα περιοστέου, βελονοκάτοχο, ευθύ μοχλό, χειρουργικό ψαλίδι
 
Η πρακτική άσκηση θα γίνει σε εμφυτεύματα MiS με τη χορηγία της Negrin in Dental στο Επιστημονικό Κέντρο της Εταιρείας, Καλλιρρόης 17 Αθήνα.
 
Δικαίωμα συμμετοχής: 250,00€, ενεργά μέλη ΣΕΕ* 180,00
*Ενεργά μέλη θεωρούνται όσοι έχουν πληρώσει τουλάχιστον την ετήσια συνδρομή του προηγούμενου έτους.
 
Χορηγούνται 15,5 ΜΕΕΟ
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕΕ, Καλλιρρόης 17, 117 43 Αθήνα, Τηλ: 210 9214325 (9.30 – 13.00) E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , www.stomatologia.gr