94η Ετήσια Οδοντιατρική Έκθεση στην Νέα Υόρκη

 23 έως 28 Νοεμβρίου 2018

Το Εμπορικό Τμήμα της Αμερικάνικης Πρεσβείας στην Αθήνα σας ενημερώνει για την 94η Ετήσια Οδοντιατρική Έκθεση - 94th Annual Greater New York Dental Meeting, μία από τις μεγαλύτερες οδοντιατρικές εκθέσεις παγκοσμίως, θα λάβει χώρα στην Νέα Υόρκη από 23 έως 28 Νοεμβρίου 2018.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα διεξαχθεί ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα από επιστήμονες εγνωσμένου κύρους στον τομέα της Οδοντιατρικής. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ημερίδες και σεμινάρια, να λάβουν μέρος σε εργαστήρια, να επισκεφθούν τον εντυπωσιακό χώρο «Live Patient Demonstration Area» και να συναντήσουν πάνω από 600 εκθέτες, όπου θα ενημερωθούν για τα νεότερα οδοντιατρικά προϊόντα και τεχνολογίες παγκοσμίως.

Η περσινή έκθεση φιλοξένησε πάνω από 52.000 οδοντιάτρους, οδοντοτεχνίτες και άλλους επαγγελματίες του χώρου οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν πάνω από 1.500 εκθέματα τελευταίας οδοντικής τεχνολογίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.gnydm.com/, είτε να αποστείλετε e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..