Διημερίδα Οδοντιατρικής & Αισθητικής A-PRFTM & i-PRFTM

Σάββατο 1 & Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018
Η εταιρεία Ιωάννης Τσαπράζης ΑΕ, διοργανώνει σε συνεργασία με τις εταιρίες SYFAC & GMDA, υπό την αιγίδα της Aesthetica by Cleopatra Nacopoulos διημερίδα με θέμα:

Οι τελευταίες εξελίξεις και τα νέα πρωτόκολλα στη χρήση των αυξητικών παραγόντων στη χειρουργική στόματος και στην αναγέννηση της περιστοματικης περιοχής (Cleopatra Technique)
•    A-PRF liquid & i-PRF +
•    Soft Brushing Technique
•    Nέα Μεμβράνη Κολλαγόνου

Το σεμινάριο αυτό πρόκειται να  παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις και το ρόλο των αυξητικών παραγόντων στην οστική και ιστική αναγέννηση  στην Οδοντιατρική & Αισθητική. Θα αναφερθούν οι ενδείξεις, χρήσεις της νέας συσκευής φυγοκέντρισης αίματος PRF DUO QUATTRO και θα περιγράφουν αναλυτικά τα 6 νέα πρωτόκολλα.

Η πρώτη ημέρα του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί από τον διακεκριμένο Γάλλο επιστήμονα Dr. Joseph CHOUKROUN, ο οποίος θα εστιάσει στη βελτίωση των επουλωτικών διαδικασιών, χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες των έξυπνων συμπυκνωμάτων αίματος και τις νέες τεχνικές (Soft Brushing Technique, Νέα Μεμβράνη Κολλαγόνου).

Η δεύτερη ημέρα του σεμιναρίου θα διεξαχθεί από την  Dr. Κλεοπάτρα Νακοπούλου με αντικείμενο την εισαγωγή στην αισθητική προσώπου και τα νέα πρωτόκολλα Facial Esthetics (Cleopatra TechniqueΤΜ).

Η διημερίδα που θα λάβει χώρα στο Ξενοδοχείο Crowne Plaza (Μιχαλακοπούλου 50, Αθήνα) θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά με παράλληλη μετάφραση στα ελληνικά.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης

Για δηλώσεις συμμετοχής: Ιωάννης Τσαπράζης ΑΕ
Τηλ.: 210 7716416 & 210 7751000 • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Συμμετοχή και για τις 2 μέρες ...................................... 800€
Ειδική τιμή για τους Έλληνες συμμετέχοντες ......……..650€
Μεταπτυχιακοί φοιτητές .............................. 320€

Διοργάνωση Διημερίδας GMDA
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.gmdahub.com