Δορυφορικό Συμπόσιο της Kuraray Noritake Dental

Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού συνεδρίου της Διεθνούς Εταιρείας Οδοντιατρικής Έρευνας (International Association for Dental Research - IADR), η  Kuraray Noritake Dental διοργανώνει δορυφορικό Συμπόσιο με τίτλο “Άμεσες και έμμεσες αισθητικές αποκαταστάσεις με βάση την ελάχιστα επεμβατική προσέγγιση” (“Direct and Indirect Adhesive Aesthetic Restorations based on minimally invasive approach”).

Οι αποκαταστάσεις ζιρκονίας συνεχώς εξελίσσονται λόγω της ανάπτυξης πολυστρωματικών υλικών υψηλής διαπερατότητας, που επιτρέπουν τόσο την ελάχιστα επεμβατική προετοιμασία όσο και τις εξαιρετικά αισθητικές λύσεις.

Οι αποτελεσματικές τεχνικές συγκόλλησης αποτελούν βασικό παράγοντα για τη μακροπρόθεσμη κλινική επιτυχία τέτοιων αποκαταστάσεων. Τρεις διάσημοι καθηγητές θα καλύψουν θέματα που φωτίζουν τις διάφορες πτυχές σχετικά με τις τελευταίες τάσεις των υλικών και τις διαφορετικές κλινικές επιλογές.            

Ο Prof. Dr. Junji Tagami θα μιλήσει για τα πρωτόκολλα της συγκόλλησης αυτών των αποκαταστάσεων.

Ο Prof. Dr. Matthias Kern Med. Dent. Habil., FADM θα μιλήσει για τις ελάχιστα επεμβατικές έμμεσες αποκαταστάσεις με βάση την απόδοση της συγκόλλησης.

Ο Prof. Dr. Florian Beuer, D.D.S. PH.D., M.M.E. θα μιλήσει για τα κλινικά πλεονεκτήματα και τις αισθητικές επιλογές της μονολιθικής ζιρκονίας.

Το Συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018, από τις 03:45 μ.μ. έως τις 5:00 μ.μ.,στο δωμάτιο Ν10, του πρώτου επιπέδου του Excel London Convention Center στο Λονδίνο.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή σας στο Συμπόσιο, αλλά και για τους ομιλητές θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://london.kuraraysymposium.info/