48η Επιστημονική Ημερίδα της Ε.Ο.Ε.

All-on-4®. Το Πρωτόκολλο της Κλινικής Malό

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018

Η Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης (ΕΟΕ) διοργανώνει το Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018  στο αμφιθέατρο του OTEAcademy, την 48η Επιστημονική Ημερίδα της με τίτλο: «All-on-4®. Το Πρωτόκολλο της Κλινικής Malό» και Εισηγητή τον διεθνούς φήμη κλινικό κ. Paulo Malό.

Η Ημερίδα θα δοθεί στην αγγλική γλώσσα και ΔΕΝ θα υπάρχει μετάφραση. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο της ημερίδας και τους όρους συμμετοχής σας μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Σημειώνεται ότι στην ανωτέρω επιστημονική δραστηριότητα θα λειτουργήσει η εφαρμογή της μοριοδότησης από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία. Στους οδοντιάτρους, οι οποίοι είναι από άλλο νομό (πλην Αττικής), θα αποδίδεται ένα επιπλέον μόριο για κάθε ημέρα παρακολούθησης, πλέον της προτεινόμενης μοριοδότησης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ τηλεφωνικά στο 210 7780671, 210 7716671 (12.00-17.00) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..