Πρακτικό Σεμινάριο «Οδοντικό Τραύμα» από την Ε.Ο.Ε.

18-19 Μαΐου 2018

Η Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης (ΕΟΕ) διοργανώνει στις 18-19 Μαΐου 2018 (Παρασκευή & Σάββατο) το πρακτικό σεμινάριο Οδοντικό Τραύμα με τίτλο: "Τραυματισμοί δοντιών. Πρόληψη, Αντιμετώπιση, Αποκατάσταση και Παρακολούθηση".

 Το σεμινάριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Εταιρείας (Μικράς Ασίας 70, Γουδή) θα περιλαμβάνει πρακτική άσκηση hands-on των συμμετεχόντων, με Συντονιστή τον Επίκ. Καθηγητή κ. Α. Αγουρόπουλο και ομιλητές τους κ.κ. Α. Αγουρόπουλο, Α. Αγραφιώτη, Γ. Βαδιάκα, Σ. Γκουρτσογιάννη, Δ. Κωνσταντώνη, Ε. Μπίρπου και Μ. Παπαχρόνη.

Σημειώνεται ότι στην ανωτέρω επιστημονική δραστηριότητα, θα λειτουργήσει η εφαρμογή της μοριοδότησης από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία. Στους οδοντιάτρους, οι οποίοι είναι από άλλο νομό (πλην Αττικής), θα αποδίδεται ένα επιπλέον μόριο για κάθε ημέρα παρακολούθησης, πλέον της προτεινόμενης μοριοδότησης.

Τιμή συμμετοχής στο σεμινάριο ΟΔΟΝΤΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑ: 150 ευρώ

Δηλώσεις συμμετοχής: Τηλεφωνικά στο 210 7780671, 210 7716671 (12.00-17.00) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρακτικό σεμινάριο, όπως και για το σύνολο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της Εταιρείας μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα της ΕΟΕ  (www.proodoseoe.gr).