Πρακτικό Σεμινάριο Εμφυτευματολογία 4 της Ε.Ο.Ε.

«Περιεμφυτευματίτιδα “η νόσος των εμφυτευμάτων”. Διάγνωση, πρόληψη, αντιμετώπιση»

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018

 Η Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης (Ε.Ο.Ε.) διοργανώνει το Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018  το  πρακτικό σεμινάριο Εμφυτευματολογία 4 με τίτλο: «Περιεμφυτευματίτιδα “η νόσος των εμφυτευμάτων”. Διάγνωση, πρόληψη, αντιμετώπιση» με πρακτική άσκηση και με Συντονιστή τον Αναπλ. Καθηγητή Παν/μίου Αθηνών κ. Ι. Καρούση και ομιλητές τους κ.κ. Α. Γκόγκο, Σ. Καραπατάκη, Ι. Καρούση και Ι. Φουρμούζη. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Εταιρείας (Μικράς Ασίας 70,  Γουδή – Αθήνα).

Σημειώνεται ότι στην ανωτέρω επιστημονική δραστηριότητα, θα λειτουργήσει η εφαρμογή της υποχρεωτικής μοριοδότησης από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία.

Τιμή συμμετοχής στο σεμινάριο Εμφυτευματολογία 4: 100 ευρώ

Δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνικά στο 210 7780671, 210 7716671 (12.00-17.00) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., συμπληρώνοντας τα εξής στοιχεία:
Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, e-mail, τηλέφωνο επικοινωνίας, Α.Φ.Μ. και Δ.Ο.Υ. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την έκδοση τιμολογίου, το οποίο θα παραλάβετε από την Γραμματεία της Εταιρείας την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018. Επίσης αναγράψτε και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο στον οποίο ανήκετε, προκειμένου να αποσταλούν τα μόρια του σεμιναρίου από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του πρακτικού σεμιναρίου Εμφυτευματολογία 4, καθώς και πληροφορίες για το σύνολο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της εταιρείας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.Ε., πατώντας εδώ.