18ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο

29, 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2018

Το 18ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 29, 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στον Πύργο, με διοργανωτή τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ηλείας και συν-διοργανωτές όλους τους Συλλόγους Πελοποννήσου και Αιτωλοακαρνανίας.

Κεντρικός τίτλος του φετινού συνεδρίου είναι «Αισθητική και Αρμονία στην Καθημερινή Οδοντιατρική», στο πλαίσιο του οποίου 40 διακεκριμένοι ομιλητές από τα Πανεπιστήμια της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και όχι μόνον θα αναπτύξουν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, καλύπτοντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερο φάσμα της κλινικής πρακτικής.

Πέραν του κατευθυνόμενου προγράμματος, το συνέδριο θα περιλαμβάνει πρακτικά σεμινάρια και επιδείξεις με μικρές ομάδες, τα οποία στοχεύουν στην αμεσότερη επικοινωνία διδάσκοντος – συμμετέχοντος, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη  βαθύτερη ανάπτυξη των παρουσιαζόμενων θεμάτων.

Παράλληλα, το Παμπελοποννησιακό Συνέδριο, όπως και σε όλα τα προηγούμενα χρόνια, στηρίζει τους νεώτερους επιστήμονες, δίνοντας βήμα για παρουσίαση του έργου τους με τη μορφή Ελεύθερων Ανακοινώσεων. Σε αυτό το κλίμα της ενθάρρυνσης και επιβράβευσης της προσπάθειας των νέων επιστημόνων, συνεχίζεται ο θεσμός του Βραβείου Καλύτερης Ελεύθερης Ανακοίνωσης, ο οποίος έχει θεσμοθετηθεί από το «Οδοντιατρικό Βήμα» εις μνήμην του εκλιπόντος Ιωάννη Καρκατζούλη.

Επιπλέον, εκθέτες οδοντιατρικών υλικών και εργαλείων που θα συμμετάσχουν στην εμπορική έκθεση που θα λειτουργήσει καθ' όλη τη διάρκεια του συνεδρίου θα παρουσιάσουν στο κοινό  ό, τι πιο σύγχρονο στην οδοντιατρική του σήμερα.

Τέλος, στο περιθώριο του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα κοινωνικών εκδηλώσεων.

Σημειώνεται ότι  το συνέδριο μοριοδοτείται από την Σ.Ε.Ε.Ο.

Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής
Γαλανόπουλος Αλέκος
Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας

Υπεύθυνοι Επιστημονικού Προγράμματος

Κούρτης Στέφανος
Αναπλ. Καθηγητής ΕΚΠΑ

Ρούσσου Ίλεια
Επίκ. Καθηγήτρια ΕΚΠΑ

Συκαράς Νικήτας
Επίκ. Καθηγητής ΕΚΠΑ

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κατευθυνόμενο πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να βρείτε, πατώντας εδώ, ενώ για να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά την εγγραφή σας και να ενημερωθείτε για τις προϋποθέσεις συμμετοχής σας στο συνέδριο πατήστε εδώ.