29ο Πανελλήνιο Συνέδριο Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής (HAOMS 2018)

25 - 27 Ιανουαρίου 2018

Το  29ο Πανελλήνιο Συνέδριο Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής θα  διεξαχθεί από τις 25 έως και 27 Ιανουαρίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το συνέδριο θα έχει πλούσια θεματολογία, η οποία θα καλύπτει κι ένα ευρύ φάσμα αμιγώς γναθοχειρουργικών θεμάτων.

Μια ομάδα διακεκριμένων επιστημόνων θα σφραγίσουν με το κύρος τους το κατευθυνόμενο μέρος του συνεδρίου. Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε τον κ. Thuau Henry που θα μιλήσει με θέμα “Aesthetic Consideration in Head Neck Surgical Approaches”, τον Prof. Dr. Fouad Khoury με θέμα “Principles and long term results of Hard Tissue Grafting with Autogenous Bone” και τον  Prof Odel Nahlieli ο οποίος θα παρουσιάσει τα  θέματα «Endoscopic surgery of the salivary glands» και «Minimal invasive implant surgery» καθώς και τον  Prof Nils Claudius Gellrich, ο οποίος θα αναπτύξει θέμα «Advanced  Computer-assisted procedures in craniomaxillofacialsurgery: Where we came from and where we going to?».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής, καθώς και για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου πατώντας εδώ.