Διημερίδα Οδοντιατρικής & Αισθητικής A-PRFTM & i-PRFTM

Παρασκευή 1 & Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Η εταιρεία Ιωάννης Τσαπράζης ΑΕ, διοργανώνει σε συνεργασία με τις εταιρείες SYFAC & GMDA, υπό την αιγίδα της Aesthetica by Cleopatra Nacopoulos διημερίδα με θέμα:
Οι τελευταίες εξελίξεις και τα νέα πρωτόκολλα στη χρήση των αυξητικών παραγόντων στη χειρουργική στόματος και στην αναγέννηση της περιστοματικης περιοχής
•    A-PRF Liquid & i-PRF +
•    Soft Brushing Technique
•    Nέα Μεμβράνη Κολλαγόνου

Το σεμινάριο αυτό πρόκειται να  παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις και το ρόλο των αυξητικών παραγόντων στην οστική και ιστική αναγέννηση στην Οδοντιατρική & Αισθητική. Θα αναφερθούν οι ενδείξεις, οι χρήσεις της νέας συσκευής φυγοκέντρησης αίματος PRF DUO QUATTRO και θα περιγραφούν αναλυτικά τα 6 νέα πρωτόκολλα.

Την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου, η Dr. Κλεοπάτρα Νακοπούλου από την Αθήνα, Ελλάδα, θα πραγματοποιήσει μια εισαγωγή στην αισθητική προσώπου και τα νέα πρωτόκολλα Facial Esthetics.  Τη δεύτερη ημέρα του σεμιναρίου, ο διακεκριμένος Γάλλος επιστήμονας Dr. Joseph CHOUKROUN θα εστιάσει στη βελτίωση των επουλωτικών διαδικασιών, χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες των έξυπνων συμπυκνωμάτων αίματος και τις νέες τεχνικές (Soft Brushing Technique, Νέα Μεμβράνη Κολλαγόνου).

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά με παράλληλη μετάφραση στα ελληνικά.

Τόπος διεξαγωγής: Ξενοδοχείο Stratos Vassilikos, Μιχαλακοπούλου 114, Αθήνα

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης

Για δηλώσεις συμμετοχής: Ιωάννης Τσαπράζης ΑΕ
Τηλ.: 210 7716416 & 210 7751000 • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κόστος συμμετοχής:

Συμμετοχή και για τις 2 μέρες ...................................... 750€
Ειδική τιμή για τους Έλληνες συμμετέχοντες ......……..650€
Μεταπτυχιακοί φοιτητές .............................. 320€

Διοργάνωση Διημερίδας GMDA

.