Το Ναύπλιο υποδέχεται το 20ό Παµπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο

 Από 24 έως 26 Ιουνίου ο καταξιωμένος επιστημονικός θεσμός επιστρέφει με πλούσιο επιστημονικό πρόγραμμα

Στην τελική ευθεία μπαίνει το 20ό Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο και βάζει πλώρη για το όμορφο Ναύπλιο. Από 24 έως 26 Ιουνίου ο καταξιωμένος επιστημονικός θεσμός επιστρέφει επιτέλους, έπειτα από δύο χρόνια αναβολών που προκάλεσε η πανδημία.

Το φετινό συνέδριο με θέμα: «Όταν η γνώση του χθες συναντά τις υποσχέσεις του αύριο» φέρει την υπογραφή του προέδρου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αργολίδας κ. Δημήτρη Παπαδημόπουλου ως προέδρου της οργανωτικής επιτροπής και του Δρ. Ιωάννη Μελακόπουλου που έχει αναλάβει τον συντονισμό του επιστημονικού μέρους. Βέβαια το λιθαράκι τους έχουν βάλει ως συνδιοργανωτές όλοι οι Οδοντιατρικοί Σύλλογοι Πελοποννήσου και της Αιτωλοακαρνανίας.

Με ένα πλούσιο επιστημονικό αλλά και κοινωνικό πρόγραμμα, αφού προσφέρεται εξάλλου η πρώτη πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους με τα υπέροχα κτίρια και σοκάκια που οδηγούν το βλέμμα στη θάλασσα, το 20ό Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο είναι μια ιδανική ευκαιρία να ξανασμίξουν άνθρωποι της οδοντιατρικής κοινότητας και φυσικά να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις σε επιστημονικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο τεχνολογίας μέσα απ' την εμπορική έκθεση που διαχρονικά συνοδεύει το συνέδριο.

Στο τριήμερο συνέδριο θα πραγματοποιηθούν πρακτικά σεμινάρια.

Πληροφορίες - εγγραφές: https://www.odvima.gr/genikes-plirofories.html