Συνέδριο με θέμα «πρόσληψη οδοντιάτρων στη Γαλλία»

Στις 2-3 Απριλίου, με ομιλητή τον Ανδρέα Κροκίδη.
Ο γαλλικός οδοντιατρικός Όμιλος Docali και το διακεκριμένο γραφείο ευρέσεως εργασίας PERSUADERS RH διοργανώνουν στην Αθήνα συνέδριο με θέμα «πρόσληψη Οδοντιάτρων στη Γαλλία».
 
Στο συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαΐου 2022 στο ξενοδοχείο President, θα γίνει παρουσίαση του γαλλικού συστήματος Υγείας και ανάλυση των θεμάτων που αφορούν την άσκηση της οδοντιατρικής στην Γαλλία. Ταυτόχρονα, το συνέδριο θα προσφέρει στους οδοντίατρους την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους υπεύθυνους πρόσληψης την ιδιωτικής κλινικής Docali και να αποκτήσουν πληροφορίες για τη λειτουργία των οδοντιατρείων της.
 
Το συνέδριο θα διαρκέσει μιάμιση ώρα, κατά τη διάρκεια του οποίου :
  • Θα γίνει παρουσίαση του Γαλλικού Συστήματος Υγείας και της διαδικασίας πρόσληψης των Οδοντιάτρων ( 45 λεπτά )
  • Ερωτήσεις των συμμετεχόντων (15 - 20 λεπτά )
  • Διάλειμμα για καφέ
  • Προσωπική Συνέντευξη με τους εκπροσώπους του Οδοντιατρικού Ομίλου Docali 

Η εταιρεία PERSUADERS RH, εξειδικεύεται από το 2007 στην πρόσληψη οδοντιάτρων στη Γαλλία με μεγάλη επιτυχία. Έχει βραβευτεί επί 4 συνεχόμενες χρονιές από τη Les Echos ως ένα από τα καλύτερα γραφεία ευρέσεως εργασίας στη Γαλλία, τοποθετώντας το πρώτο στη λίστα προτίμησης των Ευρωπαίων ιατρών και του γαλλικού συστήματος υγείας.

Επιβεβαιώστε τη παρουσία σας συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής:
 
Περισσότερες πληροφορίες μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο +30 21 11 99 16 51
 
Η παρουσίαση του συνεδρίου θα γίνει στα ελληνικά και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους συμμετέχοντες.