19ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο

Λουτράκι, 28–30 Ιουνίου 2019 

Το 19ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο θα λάβει χώρα από τις 28 έως και 30 Ιουνίου 2019 στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του συνεδριακού κέντρου του ξενοδοχείου “Club Hotel Casino Loutraki” με διοργανωτή τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Κορινθίας και συνδιοργανωτές όλους τους Συλλόγους Πελοποννήσου και Αιτωλοακαρνανίας. Με ένα πλούσιο κατευθυνόμενο πρόγραμμα (για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ), που περιλαμβάνει στρογγυλά τραπέζια, εισηγήσεις και πρακτικά σεμινάρια πάνω σε μια ευρεία θεματολογία πάντα με τη σφραγίδα κύρους καταξιωμένων ομιλητών, αλλά και τις συνεδρίες των ελεύθερων ανακοινώσεων και επιτοίχιων παρουσιάσεων που δίνουν βήμα στους νέους επιστήμονες, το συνέδριο υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών συνέδρων. 

Περισσότερα

Πρακτικό Σεμινάριο για το Οδοντικό Τραύμα από την Ε.Ο.Ε.

Παρασκευή 17 & Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Η Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης (Ε.Ο.Ε.) διοργανώνει στις 17-18 Μαΐου 2019 (Παρασκευή και Σάββατο) πρακτικό σεμινάριο με τίτλο: «Τραυματισμοί δοντιών. Πρόληψη, Αντιμετώπιση, Αποκατάσταση και Παρακολούθηση», με Συντονιστή τον Επίκ. Καθηγητή κ. Α. Αγουρόπουλο και ομιλητές τους κ.κ. Α. Αγουρόπουλο, Α. Αγραφιώτη, Γ. Βαδιάκα, Σ. Γκουρτσογιάννη, Δ. Κωνσταντώνη, Ε. Μπίρπου και Μ. Παπαχρόνη. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στους χώρους της εταιρείας(Μικράς Ασίας 70, Γουδή-Αθήνα).

Περισσότερα

3ο Σεμινάριο του ΟΟΛΚ- Γνωριμία με τα μέλη

 Σάββατο, 18 Μαΐου 2019

Ο Όμιλος Οδοντιάτρων Λογοτεχνών Καλλιτεχνών (ΟΟΛΚ) διοργανώνει το 3ο Σεμινάριο του, στο οποίο ο κ. Γεράσιμος Δουβίτσας θα παρουσιάσει τα μέλη του Ομίλου, Γιάννη Νιάρχο, Λευτέρη Μπεκιάρη και Αχιλλέα Αλεξανδράκη που θα μιλήσουν για το Λογοτεχνικό και Εικαστικό έργο τους.

Περισσότερα

26η Παγκρήτια Στοματολογική Σύνοδος

17  έως και 19 Μαΐου 2019

Η κορυφαία επιστημονική διοργάνωση της Στοματολογικής Εταιρείας Κρήτης (ΣΕΚ), η 26η Παγκρήτια Στοματολογική Σύνοδος, θα λάβει χώρα στα Χανιά από τις 17  έως και 19 Μαΐου 2019.

Περισσότερα

Ημερίδα Προσθετικής από την ΕΣΟ

Σάββατο, 1 Ιουνίου 2019

Η Εταιρία Σύγχρονης Οδοντιατρικής (ΕΣΟ) διοργανώνει Ημερίδα Προσθετικής, το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019 στο Ξενοδοχείο "Radison Park Hotel" (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Πεδίον Άρεως, Αθήνα).Συντονιστής: Κοσμίν Σάβα

Περισσότερα

Διήμερο σεμινάριο για Άμεσες Αποκαταστάσεις Οπισθίων Δοντιών από την ΑΚΟ

Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Η Ακαδημία Κλινικής Οδοντιατρικής (ΑΚΟ) διοργανώνει στις 8 και 9 Ιουνίου 2019 διήμερο σεμινάριο για Άμεσες Αποκαταστάσεις Οπισθίων Δοντιών με ομιλητές την κ.Μαρίνα Παπαχρόνη και τον κ. Μίνωα Σταυριδάκη.

Περισσότερα