3η Διημερίδα Εμφυτευμάτων

13-14 Οκτωβρίου 2017

«Οι κλινικοί στην 1η γραμμή»

Η 3η Διημερίδα εμφυτευμάτων με τίτλο οι  «Οι κλινικοί στην 1η γραμμή» θα φιλοξενηθεί στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, στις 13 και 14 Οκτωβρίου, όπου διακεκριμένοι επιστήμονες της οδοντιατρικής σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα θα παρουσιάσουν  τις κλινικές εμπειρίες τους στα εμφυτεύματα – από την καθημερινή επαγγελματική τους άσκηση- και θα επιχειρήσουν να μεταλαμπαδεύσουν τις εξειδικευμένες γνώσεις τους σε άλλους συναδέλφους.

Περισσότερα

Επιστημονική Ημερίδα από τον Ο.Σ. Κορινθίας

Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017

 «Δόγματα και Αναθεωρήσεις στην Οδοντιατρική»

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Κορινθίας διοργανώνει το Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017 επιστημονική ημερίδα με τίτλο «Δόγματα και Αναθεωρήσεις στην Οδοντιατρική». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Sikyon Coast (Συκιά, Ξυλόκαστρο).

Περισσότερα

37ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο

19-21 Οκτωβρίου 2017

Το 37ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο διοργανώνεται φέτος από τις 19 έως και 21 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, στο ανακαινισμένο «Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο» στην καρδιά της πόλης, με κεντρικό θέμα «Η Οδοντιατρική αναπόσπαστος κρίκος στην ιατρική αλυσίδα».

Περισσότερα

2η Ημερίδα της ΕΕΑΘΛΟ

«Αθλητικοί Στοματικοί Νάρθηκες: Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι Οδοντίατροι και οι Οδοντοτεχνίτες»

Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017

Η Επιστημονική Εταιρεία Αθλητικής Οδοντιατρικής (ΕΕΑΘΛΟ) διοργανώνει το Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017, τη 2η Ημερίδα της με τίτλο «Αθλητικοί Στοματικοί Νάρθηκες: Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι Οδοντίατροι και οι Οδοντοτεχνίτες» στο ξενοδοχείο Royal Olympic Hotel (Αθανασίου Διάκου 28-34, Αθήνα).

Περισσότερα

“Dental Duets” από την ΑΚΟ

Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017, η Ακαδημία Κλινικής Οδοντιατρικής διοργανώνει στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο  "Divani Caravel" την ημερίδα με τίτλο "Dental Duets".

Περισσότερα

Διημερίδα Οδοντιατρικής & Αισθητικής A-PRFTM & i-PRFTM

Παρασκευή 1 & Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Η εταιρεία Ιωάννης Τσαπράζης ΑΕ, διοργανώνει σε συνεργασία με τις εταιρείες SYFAC & GMDA, υπό την αιγίδα της Aesthetica by Cleopatra Nacopoulos διημερίδα με θέμα:
Οι τελευταίες εξελίξεις και τα νέα πρωτόκολλα στη χρήση των αυξητικών παραγόντων στη χειρουργική στόματος και στην αναγέννηση της περιστοματικης περιοχής
•    A-PRF Liquid & i-PRF +
•    Soft Brushing Technique
•    Nέα Μεμβράνη Κολλαγόνου

Περισσότερα