1ο Συνέδριο της Β.Ε.Ε.Ο. - 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ο.Ε.Ε. & Ο.Ε.Β.Ε.

1-3 Δεκεμβρίου 2017

Το 1ο Συνέδριο της Βαλκανικής Εταιρείας Ειδικών Ορθοδοντικών θα διεξαχθεί σε συνδυασμό με το 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ορθοδοντικής Εταιρείας της Ελλάδος και της Ορθοδοντικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος (με τη συμμετοχή του Επαγγελματικού Συλλόγου Ορθοδοντικών Ελλάδος) στη Θεσσαλονίκη στις 1-3 Δεκεμβρίου 2017 στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων του Α.Π.Θ. (Οδός 3ης Σεπτεμβρίου, Πανεπιστημιούπολη, Θεσσαλονίκη).

Περισσότερα

“Dental Duets” από την ΑΚΟ

Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017, η Ακαδημία Κλινικής Οδοντιατρικής διοργανώνει στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο  "Divani Caravel" την ημερίδα με τίτλο "Dental Duets".

Περισσότερα

37ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο

19-21 Οκτωβρίου 2017

Το 37ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο διοργανώνεται φέτος από τις 19 έως και 21 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, στο ανακαινισμένο «Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο» στην καρδιά της πόλης, με κεντρικό θέμα «Η Οδοντιατρική αναπόσπαστος κρίκος στην ιατρική αλυσίδα».

Περισσότερα

Meet the Legends

30 Σεπτεμβρίου -1 Οκτωβρίου 2017

Η Ακαδημία Κλινικής Οδοντιατρικής διοργανώνει στις 30 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου 2017 το διήμερο συνέδριο «Meet the Legends» με προσκεκλημένους ομιλητές τους  Dr. Μauro Fradeani και Dr. Leonardo Bacherini σε συνεργασία με το Fradeani Education.

Περισσότερα

Μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα χειρουργικής στόματος

Περίοδος: Σεπτέμβριος- Νοέμβριος 2017

Η Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος (Ε.Ε.Χ.Σ.) στο πλαίσιο της προσπάθειάς της για προώθηση και διάδοση των επιστημονικών εξελίξεων στο τομέα της Χειρουργικής Στόματος ανακοινώνει την διεξαγωγή Μετεκπαιδευτικού Προγράμματος Χειρουργικής Στόματος.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Θεωρητική και Πρακτική Εκπαίδευση. Θα είναι διάρκειας 64 ωρών και θα υλοποιηθεί στις ακόλουθες ημερομηνίες:

Περισσότερα

Ανακοίνωση μαθημάτων εκπαίδευσης στην Ομοιοπαθητική για οδοντιάτρους και ιατρούς

Η Εθνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής Συνεργασίας (Ε.Ε.Ο.Ι.Σ) ανακοινώνει την έναρξη πιστοποιημένων μαθημάτων Ομοιοπαθητικής, τα οποία θα ξεκινήσουν  τον Σεπτέμβριο του 2017.  

Περισσότερα