Ο ΟΣΚ και η Ελληνική Εταιρία Κλινικής Στο­ματολογίας «ενώνουν τις δυνάμεις τους» σε μια από κοινού ημερίδα Στοματολογίας και Περιοδοντολογίας

Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου  2017

«Διαγνωστικά & θεραπευτικά διλήμματα σε τοπικά και συστηματικά νοσήματα των ούλων»

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Κορινθίας και η Ελληνική Εταιρία Κλινικής Στο­ματολογίας συνδιοργανώνουν ημερίδα Στοματολογίας και Περιοδοντολογίας με θέμα «Διαγνωστικά & θεραπευτικά διλήμματα σε τοπικά και συστηματικά νοσήματα των ούλων» στο πλαίσιο της ενημέ­ρωσης και συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των οδοντιάτρων σε θέματα Στοματολογίας και Περιοδοντολογίας. Η ημερίδα θα λάβει χώρα την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 09.30 π.μ στον  Κινηματογράφο «Φλοίσβος» στην Κόρινθο.

Περισσότερα

29ο Πανελλήνιο Συνέδριο Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής (HAOMS 2018)

25 - 27 Ιανουαρίου 2018

Το  29ο Πανελλήνιο Συνέδριο Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής θα  διεξαχθεί από τις 25 έως και 27 Ιανουαρίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το συνέδριο θα έχει πλούσια θεματολογία, η οποία θα καλύπτει κι ένα ευρύ φάσμα αμιγώς γναθοχειρουργικών θεμάτων.

Περισσότερα

4ο Διεθνές Συνέδριο Εμφυτευματολογίας της MIS

8 - 11 Φεβρουαρίου 2018

Nassau Paradise Island BAHAMAS

Το πολυ-αναμενόμενο 4ο Διεθνές Συνέδριο Εμφυτευματολογίας της MIS θα πραγματοποιηθεί στις εξωτικές Μπαχάμες στις 8 έως 11 Φεβρουαρίου 2018. Συνεχίζοντας την παράδοση αδιαμφισβήτητης επιτυχίας των προηγούμενων εκδηλώσεων, το Συνέδριο αυτό θα είναι μια έντονη και αξέχαστη εμπειρία από κάθε άποψη: επιστημονική, επαγγελματική και προσωπική.

Περισσότερα

Μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα χειρουργικής στόματος

Περίοδος: Σεπτέμβριος- Νοέμβριος 2017

Η Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος (Ε.Ε.Χ.Σ.) στο πλαίσιο της προσπάθειάς της για προώθηση και διάδοση των επιστημονικών εξελίξεων στο τομέα της Χειρουργικής Στόματος ανακοινώνει την διεξαγωγή Μετεκπαιδευτικού Προγράμματος Χειρουργικής Στόματος.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Θεωρητική και Πρακτική Εκπαίδευση. Θα είναι διάρκειας 64 ωρών και θα υλοποιηθεί στις ακόλουθες ημερομηνίες:

Περισσότερα

Ανακοίνωση μαθημάτων εκπαίδευσης στην Ομοιοπαθητική για οδοντιάτρους και ιατρούς

Η Εθνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής Συνεργασίας (Ε.Ε.Ο.Ι.Σ) ανακοινώνει την έναρξη πιστοποιημένων μαθημάτων Ομοιοπαθητικής, τα οποία θα ξεκινήσουν  τον Σεπτέμβριο του 2017.  

Περισσότερα

Κλινικό Σεμινάριο της Ε.Ο.Ε.

 Παρασκευή  7 & Σάββατο 8 Ioυλίου 2017

Το πρόγραμμα επιστημονικών εκδηλώσεων της Εταιρείας Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης (Ε.Ο.Ε) για τη χρονιά 2017-2018, ξεκινά με ένα διεθνές διήμερο κλινικό σεμινάριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 7-8 Ιουλίου 2017 (Παρασκευή και Σάββατο αντίστοιχα) στην Αίθουσα Διαλέξεων της Εταιρείας (Μικράς Ασίας 70 –Γουδή). Το σεμινάριο με τίτλο  «Orthodontically driven Corticotomy”. Periodontally Accelerated Orthodontic Movement.“Επεκτείνοντας τα όρια της ασφαλούς ορθοδοντικής μετακίνησης, ενισχύοντας την ορθοδοντική θεραπεία και αναβαθμίζοντας τον ουλικό βιότυπο. Θεωρητική και hands on προσέγγιση», χαρακτηρίζεται από υψηλή εξειδίκευση.

Περισσότερα