13ο Συμπόσιο της ΕΠΕ

15 έως και 17 Μαρτίου 2019
 
"Η βιολογία συναντά την κλινική πράξη"
 
Το 13ο Συμπόσιο της της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας (ΕΠΕ) θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως και 17 Μαρτίου 2019 στην  Αίγλη Ζαππείου με κεντρικό τίτλο “Η βιολογία συναντά την κλινική πράξη”.

Περισσότερα

Πρακτικό Σεμινάριο Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης από την ΣΕΕ

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019
 
H Στοματολογική Εταιρεία της Ελλάδος (ΣΕΕ) διοργανώνει το Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 πρακτικό σεμινάριο Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης με Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Επιστημονικό Κέντρο ΣΕΕ, Καλλιρρόης 17, Αθήνα.

Περισσότερα

Ημερίδα για την Σύγχρονη Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019

Η ημερίδα του Junior OMFS Group  με κεντρικό θέμα “Σύγχρονη Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική. Από την αισθητική προσώπου έως την χειρουργική ογκολογία κεφαλής και τραχήλου” θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 στο Αμφιθέατρο Βιβλιοθήκης Επιστημών Υγείας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Περισσότερα

Ημερίδα Εμφυτευματολογίας στoν Bόλο

Καινοτομίες στην Εμφυτευματολογία”

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019

O Oδοντιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας, η εταιρεία εμφυτευμάτων Human & Science και η πολυεθνική εταιρεία εμφυτευμάτων Noris Medical διοργανώνουν Ημερίδα Εμφυτευματολογίας στo Bόλο στο Ξενοδοχείο XENIA VOLOS CITY RESORT” στις 30 Μαρτίου 2019 με θέμα: “Καινοτομίες στην Εμφυτευματολογία”.

Περισσότερα

Ημερίδα: «Εμφυτεύματα σε ασθενείς με κακοήθη νόσο και ιατρογενή ανοσοκαταστολή»

Σάββατο, 6 Απριλίου 2019

«Εμφυτεύματα σε ασθενείς με κακοήθη νόσο και ιατρογενή ανοσοκαταστολή»

Η Στοματολογική Εταιρεία της Ελλάδος (ΣΕΕ), η Ελληνική Περιοδοντολογική Εταιρεία (ΕΠΕ) και η Ελληνική Εταιρεία Παθολογίας Στόματος (ΕΕΠΣ) συνδιοργανώνουν Ημερίδα με θέμα «Εμφυτεύματα σε ασθενείς με κακοήθη νόσο και ιατρογενή ανοσοκαταστολή», το Σάββατο 06/04/2019 στο ξενοδοχείο Royal Olympic.

Περισσότερα