Εκπαίδευση και διασκέδαση πάνε πακέτο στο συνέδριο Dentsply Sirona World 2021

Το τριήμερο 23-25 Σεπτεμβρίου στο Λας Βέγκας.

Η απόλυτη οδοντιατρική εμπειρία, η διοργάνωση Dentsply Sirona World επανέρχεται και φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας, συνδυάζοντας την πολύτιμη γνώση και το πλούσιο εκπαιδευτικό της πρόγραμμα με ένα αρκετά ενδιαφέρον πρόγραμμα εκδηλώσεων και πολλές δυνατότητες διασκέδασης.

Η Dentsply Sirona World 2021, η μεγαλύτερη συνάντηση οδοντιατρικής για το έτος όπως τονίζουν και στην επίσημη σελίδα τους, θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 23-25 Σεπτεμβρίου, σε ένα καινούργιο τμήμα του ξενοδοχείου Caesars.

Το συνέδριο απευθύνεται σε οδοντιάτρους, ειδικούς υγείας, οδοντοτεχνίτες, ειδικούς βιομηχανίας, μάνατζερ και πολλούς άλλους.

Το φετινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει περίπου 100 ομιλητές και περισσότερα από 100 σεμινάρια που θα καλύψουν σχεδόν κάθε τομέα της Οδοντιατρικής: από την Ενδοδοντία και την Εμφυτευματολογία μέχρι την Αποκατάσταση, τις Ψηφιακές Αποτυπώσεις, τα συστήματα CAD/CAM, CEREC CAD/CAM και πολλά άλλα. Επίσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τεχνολογίες αιχμής.

Το συνέδριο Dentsply Sirona World 2021 θα έχει υβριδική μορφή, λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας του Covid-19. Έτσι, όσοι δεν καταφέρουν να ταξιδέψουν μέχρι τη Νεβάδα στις ΗΠΑ, θα μπορούν να παρακολουθήσουν διαδικτυακά το συνέδριο.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και το κόστος συμμετοχής για δια ζώσης παρακολούθηση ανέρχεται σε 1.995 δολάρια για γιατρούς και 1.295 δολάρια για άλλους επαγγελματίες Οδοντιατρικής και μη οδοντιατρικά επαγγέλματα. Αν κάποιος επιλέξει να το παρακολουθήσει διαδικτυακά θα έχει δωρεάν πρόσβαση στο βασικό σκέλος του συνεδρίου, ενώ θα πρέπει να καταβάλει 295 δολάρια για πλήρη πρόσβαση στο υλικό του συνεδρίου.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.dentsplysirona.com.