Κυκλοφόρησε το βιβλίο “Η Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική στο Βυζάντιο-Από τον γνόφο και την υπέρβαση της πίστης στην επιστήμη και την τέχνη της χειρουργίας” του Δρος Αναστασίου Ι. Μυλωνά

 
Κυκλοφόρησε από την Εταιρεία Δημιουργίας Ψηφιακών Εφαρμογών “PRESENCE”, το ψηφιακό βιβλίο (e-book) “Η Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική στο Βυζάντιο-Από τον γνόφο και την υπέρβαση της πίστης στην επιστήμη και την τέχνη της χειρουργίας”, του Δρος Αναστασίου Ι. Μυλωνά, Στοματικού και Γναθοπροσωπικού Χειρουργού, Οδοντιάτρου-Ιατρού, Διδάκτορα της Οδοντιατρικής και Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Ιστορικού της Ιατρικής.
Το βιβλίο αυτό που αποτελεί την δεύτερη Διδακτορική Διατριβή του συγγραφέα, η οποία υποβλήθηκε στην Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ τον Ιούνιο 2011,  εγκρίθηκε και βαθμολογήθηκε με “Άριστα”, ταξιδεύει τον αναγνώστη στην Ιατρική και Χειρουργική του Βυζαντίου, μ’ έναν ιδιαίτερο και διεξοδικό τρόπο, με κυρίαρχη μνεία στην Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική.
 
Αποτελεί μία χρήσιμη μελέτη τόσο για το ειδικό κοινό, όπως ιατρούς, ιστορικούς, θεολόγους, όσο και για το ευρύτερο αναγνωστικό κοινό.
 
Μπορεί κανείς να το αναζητήσει στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία Apple iBookstore, Kobo Bookstore, καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα της Εταιρείας “PRESENCE” (www.presence.gr).