Νέος Οδοντιατρικός Κατάλογος 2017 της εταιρείας Μ. Βιτσαρόπουλος Α.Ε

Μόλις κυκλοφόρησε ο ετήσιος κατάλογος της εταιρείας Μ. Βιτσαρόπουλος Α.Ε με νέο σχεδιασμό.

Ο κατάλογος 2017 έχει διαιρεθεί σε 13 θεματικές ενότητες της οδοντιατρικής κλινικής πράξης στις οποίες έχουν ενταχθεί τα σχετικά με την κάθε ενότητα προϊόντα της εταιρείας.

Οι ενότητες έχουν χρωματική κωδικοποίηση για την εύκολη αναζήτησή τους. Στα αναλυτικά περιεχόμενα του καταλόγου μπορείτε επίσης να αναζητήσετε απευθείας την κατηγορία προϊόντος που επιθυμείτε. 

Ο νέος σχεδιασμός του καταλόγου διευκολύνει τον οδοντίατρο στην ανεύρεση των προϊόντων που τον ενδιαφέρουν και του επιτρέπει να δει στην ίδια κατηγορία, προϊόντα από διάφορους οίκους και να ενημερωθεί συνοπτικά για τις ιδιότητες και ενδείξεις των προϊόντων καθώς και τις τρέχουσες προσφορές.

Για να σας αποσταλεί αντίτυπο του καταλόγου 2017 της εταιρείας Μ. Βιτσαρόπουλος Α.Ε., επικοινωνήστε με το τηλ.: 210 65 41 340 ή στείλτε email στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα σας αποσταλλεί άμεσα.