ΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ: ΕΓΧΡΩΜΟΣ ΑΤΛΑΣ

Τιμή: 1600€
©2012. Σελίδες: 700
ISBN 978-960-372-189-5
Eκδόσεις: «ΛΙΤΣΑΣ»

Kλινική Στοματολογία: Διάγνωση-Θεραπεία

Γιώργος Λάσκαρης

Ο διεθνούς φήμης κλινικός Στοματολόγος και Συγγραφέας με μεγάλη κλινική πείρα και γνώση, παραδίδει στον Έλληνα οδοντίατρο και Ιατρό το πιο ολοκληρωμένο βιβλίο στο είδος του, σε  3η έκδοση, πλήρως αναθεωρημένο και διευρυμένο με όλα τα νοσήματα του στόματος παρουσιασμένα με υψηλής στάθμης έγχρωμες εικόνες και εκτεταμένο κείμενο. Το μοναδικό βιβλίο στο χώρο της Υγείας με 4 αλλεπάλληλες εκδόσεις στην Αγγλική γλώσσα από το 1988, που χρησιμοποιείται ως βιβλίο αναφοράς στα περισσότερα Πανεπιστήμια του κόσμου. Μεταφρασμένο σε 7 ακόμη διεθνείς γλώσσες και με διεθνή βραβεία.

Η 3η έκδοση στα Ελληνικά είναι το καταστάλαγμα της πολύχρονης αφοσίωσης και σύνθεσης της πείρας του συγγραφέα, στη Στοματολογία. Έχει γραφεί εξ ολοκλήρου από την αρχή, προσαρμοσμένο στις σύγχρονες επιστημονικές και εκδοτικές απαιτήσεις.

Βιβλίο αξιόπιστο και χρήσιμο για τον Οδοντίατρο, το Δερματολόγο, τον Ωτορινολαρυγγολόγο, τον Παθολόγο και πολλές υποειδικότητες της εσωτερικής Παθολογίας, καθώς και το φοιτητή της Οδοντιατρικής και Ιατρικής, με προοπτική 20ετίας.